| Formularul de inscriere | |
|
+6Reiji Calyope Marilyn Rosen Jack Raven Kanon Helena 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Helena Admin
| Subiect: Formularul de inscriere Joi Dec 18, 2008 7:41 pm | |
| Aici este formularul: - Cod:
-
[b]Nume:[/b] [b]Prenume:[/b] [b]Varsta:[/b] [b]Sex:[/b] [b]Informatii:[/b] [b]Poza:[/b]
| |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Formularul de inscriere Joi Dec 18, 2008 10:00 pm | |
| Nume:Maison Prenume:Kanon Varsta:24 Sex: masculin Informatii: Fost spion, dat afara din serviciile secrete. Trecutul sau nu tocmai placut a intervenit intr-o misiune si de atunci superiorii sai au decis sa-i incheie cariera de spion. Totusi, dupa acea misiune, a intrat sub o alta identitate in armata. Poza:
Ultima editare efectuata de catre Kanon in Vin Dec 19, 2008 10:43 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Formularul de inscriere Vin Dec 19, 2008 12:09 am | |
| Nume: Maurice Prenume: Angelique Helena Varsta: 25 Sex: feminin Informatii: Tocmai si-a terminat pregatorea militara, in prezent fiind sergent in unitatea numarul 3. A terminat cu calificative excelente, avand relatii bune cu profesorii si superiorii sai. Poza:
Ultima editare efectuata de catre Angelique in Vin Dec 19, 2008 9:55 am, editata de 3 ori | |
|
| |
Jack Raven Student de Academie
| Subiect: Re: Formularul de inscriere Vin Dec 19, 2008 9:44 am | |
| Nume: Raven Prenume: Jack Varsta: 24 Sex: masculin Informatii: Si-a inceput pregatirea militara cu sase ani in urma, facand patru ani de antrenamente, apoi fiind expulzat pentru comportamente dubioase, acest lucru fiind insa musamalizat si pus sub tacere. In prezent locuieste singur la marginea orasului, fiind tinut sub observatie. Poza:
Ultima editare efectuata de catre Jack Raven in Dum Dec 21, 2008 1:36 pm, editata de 3 ori | |
|
| |
Marilyn Rosen Student de Academie
| Subiect: Re: Formularul de inscriere Vin Dec 19, 2008 11:01 am | |
| Nume: Marilyn Prenume: Rosen Varsta:25 Sex: feminin Informatii: Fost medic legist, a fost cautata 2 ani pentru crima, dar, intrand in Programul de Protectie a Martorilor, acele crime au fost uitate. Acum este agent la Criminalistica. Poza: | |
|
| |
Calyope Locotenent
| Subiect: Re: Formularul de inscriere Vin Dec 19, 2008 2:32 pm | |
| Nume:Onde Prenume:Calyope Varsta:23 Sex:feminin Informatii:In prezent a fost primita in FBI ca partener lateral, avand succes in mai multe cazuri minore. Si-a terminat pregatirea militara datorita calificativelor exceptionale si recomandarilor bune. In prezent lucreaza la un caz special, "Cazul Murphy", fiind director de ancheta. Poza: | |
|
| |
Reiji Student de Academie
| Subiect: Re: Formularul de inscriere Vin Dec 19, 2008 6:51 pm | |
| Nume:Kogure Prenume:Reiji Varsta:21 Sex:masculin Informatii:Este un baiat cam plictisit , nu se crede prea inteligent desi este si rezolva multe cazuri.Face si el parte din FBI . Poza: | |
|
| |
Rupert Student de Academie
| Subiect: Re: Formularul de inscriere Sam Dec 20, 2008 11:27 am | |
| Nume: Soneybok Prenume: Rupert Varsta: 26 Sex: masculin Informatii: Este detectiv particular de patru ani, avand nuami jumatate din pregatirea militara clasica insa multe relatii "in interior". Poza: | |
|
| |
Angelina Jolie Student de Academie
| Subiect: Re: Formularul de inscriere Dum Dec 21, 2008 12:49 pm | |
| Nume: Jolie Prenume: Angelina Varsta: 24 Sex: Feminin Informatii:Dupa ce a terminat facultatea,Angelina a inceput sa faca filme.Primul ei film a fost ,,Tomb Raider,, care a avut mare succes.Acum este o vedeta,pentru ca a jucat in foarte multe filme.A inceput sa si cante.Melodiile compuse de ea nu le stie nimeni.Ea acum este si spion la ,,G.M.U,, . Poza : | |
|
| |
Akita Kaori Student de Academie
| Subiect: Re: Formularul de inscriere Dum Dec 21, 2008 5:39 pm | |
| Nume:Akita Prenume:Kaori Varsta:23 Sex:feminin Informatii:E detectiv particular , lucrand pe cont propriu. Poza: | |
|
| |
Kimiko Dragon Student de Academie
| Subiect: Re: Formularul de inscriere Lun Feb 09, 2009 9:42 am | |
| Nume: Kimiko Prenume:Dragon Varsta: 22 Sex: feminin Informatii: Nascuta intr-o familie normala,insa la varsta de 2 ani isi pierde ambii parinti intr-un accident de masina. Este "adoptata" la scurt timp de un laborator,loc in care au fost facute experimente extrem de periculoase pe ea. Datorita celui mai recent experiment,care a fost atomic, memoria i-a fost stearsa, iar din frica a reusit sa construiasca o bomba in timp util si sa o detoneze. Din fericire nimeni nu si-a dat seama ca ea a construit acea bomba,iar acum a inceput faculatatea. Se pregateste pentru a deveni detectiv si a-i urmari pe cei care ia-u sters memoria,pentru a-si recupera amintirile. Asupra ei si-a luat numele de Kimiko Dragon,nume pe care-l foloseste in societate. Poza:Scuze daca-i cam exagerata =.= | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Formularul de inscriere | |
| |
|
| |
| Formularul de inscriere | |
|