| Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Dum Dec 21, 2008 9:12 pm | |
| O apuca de mana tragand-o mai aproape. -Nu stiu...oare...chiar am ceva?... Kanon se uita acum direct in ochii ei fiind foarte aproape de fata Helenei. | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Dum Dec 21, 2008 9:14 pm | |
| Helena zambi, privindu-l putin surprinsa de gestul sau dupa acel tratament rece si distant. - Poate ... Incepu ea lasand insa propozitia in aer de parca ar fi fost doar un cuvant fara rost, fara sa se ridice. | |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Dum Dec 21, 2008 9:27 pm | |
| Kanon stranba din nas si ii dadu drumul vrand sa se ridice. Sangele ii fierbea acum si mai mult fiind sigur ca nu avea nici o sansa cu ea. "Asa iti trebuie......dobitocule" | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Dum Dec 21, 2008 9:44 pm | |
| Helena il prinse de mana. "Ce dracu?" Avea destula forta in brate, asa ca baiatul fu nevoit sa se opreasca. - ce dracu` ai? | |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Dum Dec 21, 2008 9:46 pm | |
| -Nimic. Kanon isi intoatse privirea in alta parte. -De ce vrei sa stii pricum?.. Te poti duce oricand la " prietenii tai". | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Dum Dec 21, 2008 9:49 pm | |
| Helenta ofta. - Boule! Ii zise ea tragandu-i o palma rasunatoare, intorcandu-i capul intr-o parte. - Frumoasa parere ai despre mine!! Se rasti ea foarte aproape de urechea baiatului. - Ear niste mafioti cretinule! Se rasti ea in continuare. - Am facut asta doar ca sa ii atarg afara unde e restul echipajului!! | |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Dum Dec 21, 2008 9:56 pm | |
| Kanon isi pastra aceasi masca rece, relaxandu-se pe dinauntru. "Thank god!" Se aseza din nou pe fotoliu uitandu-se in podea. | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Dum Dec 21, 2008 9:59 pm | |
| Helena ofta nervoasa, pocnindu-l cu forta peste ceafa. - Esti asa un bou!!! Ii zise ea nervoasa intorcandu-se cu spatele si luandu-si niste vin. | |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Dum Dec 21, 2008 10:08 pm | |
| Kanon isi freca instinctiv locul in care fusese lovit zambind cand Helena se intoarse cu spatele. -Da...ma rog.. Stiu ca sunt un bou.. Mereu am fost...si..mai ales acum cand m-am indragostit. | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Dum Dec 21, 2008 10:09 pm | |
| Helena se intoarse brusc aproape varsand paharul cu vin pe care il tinea in mana. Il privi cu ambele sprancene ridicate a uimire. | |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 10:43 am | |
| Kanon se tranti in fotoliu, uitandu-se la luminile ce sclipeau in club. Inchise ochii si nu mai scaose un sunet. | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 11:49 am | |
| Helena se incrunta, enervata de atitudinea baiatului. Se apleca, apucandu-l de gulerul tricoului. - Kanon! Ii striga ea in ureche. - Trezirea! | |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 11:51 am | |
| -Ce este?.. Kanon deschise ochii fixand-o cu privirea pe Helena. -S-a intamplat ceva?..... AScesta o privea tot la fel de rece. | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 12:21 pm | |
| Helena pufni. - Esti incorigibil! Se rasti ea intorcandu-se cu spatele, suvitele ei lasate libere pleznindu-l usor peste fata. Isi lua geanta de pe scaun si pleca cu pasi apasati. | |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 12:23 pm | |
| Kanon se ridica si el si pleca dupa ea, prinzand-o de mana. -Uite ce e.... Imi pare rau... Nu ar fi trebuit sa ma indoiesc de tine... Dar...pur si simplu...nu m-am putut abtine... . "Idiotule!" | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 12:27 pm | |
| Helena se intoarse fixandu-l cu o privire patrunzatoare, direct in ochi. Isi trase mana, intorcandu-se putin spre el. Ridica o spranceana in semn de intrebare, stiind ca oricum era de prisos sa mai scoata vreun cuvant. Astepta in tacere continuarea, batand usor ritmul cu varful pantofului. | |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 12:38 pm | |
| -Ce mai trebuie sa fac?... Am sus ca-mi pare rau.. Kanon o imbratisa. -Chiar imi pare rau.... Acetsa ofta. | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 12:50 pm | |
| Helena il privi distanta cateva clipe. In cele din urma zambii. - In regula... Se mai relaxa putin luand loc pe un scaun. - Pana la urma, ce faci aici? | |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 1:00 pm | |
| -Trebuia sa ii prind pe unii care aveau legatura cu mafia ruseasca..... Dar...am renuntat cand te-am vazut cu neghiobii aia. Nu m-am putut abtine. Kanon ofta. | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 1:44 pm | |
| Helena se incrunta. Il apuca pe Kanon de breton si il trase tare, smulgandu-i cateva fire. - Kanon! Tu chiar te-ai tampit de tot? Ii zise ea pe un ton tunator ins anu foarte tare, sa nu auda cei din jur. - Misca-ti naibii fundu` acolo ca acolo e nevoie de tine! Hai, ca doar asta e treaba ta! | |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 1:46 pm | |
| -Nea..... Deja au sters-o aia...si in plus..... Unul din chelnerii de la masa lor...era si la mine.. Si-a luat o spaga frumoasa..... Kanon isi freca parul de unde fusese tras de Helena. | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 1:50 pm | |
| Helena ofta dandu-si ochii peste cap. - Mda, ce sincronizare perfecta. Zise ea rece lunaud-si niste punch si band linistita. - Ah, cat urasc pantofii astia! Exclama ea dintr-o data scotandu-si pantofii cu toc din picioare si aruncandu-i in geanta de sport. Scoase apoi niste adidasi si si-i puse fara ca macar sa se oboseasca sa desfaca sireturile. | |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 1:52 pm | |
| -De ce?.. Iiti satu foarte bine... Mai ales daca nu mai ai haine pe tine^^... Kanon inchise ochi copilareste asteptandu-se la o palma din partea Helenei. | |
|
| |
Helena Admin
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 1:55 pm | |
| Helena se inrosii. - Pervers ca intodeauna ... Zise ea ranjind putin necaracteristic, ridicandu-se de la masa si luand o cafea. Nu era foarte fierbinte, iar fata lua ceasca si i-o turna direct in cap lui Kanon. - Stii ca urasc tocurile... | |
|
| |
Kanon Locotenent
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] Lun Dec 22, 2008 1:56 pm | |
| -Oh Jesus Christ! Kanon se ridica si lua unul din servetelele de pe masa stergandu-si cafeaua firbinte de pe fata. -Frige! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] | |
| |
|
| |
| Nu vreti sa intrati....aici vine moartea [ deschis ] | |
|